Nieuws

Vrijblijvend oriënteren op de woonbeurs Woonsalon

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Met één bezoek aan de Woonsalon kun je je laten informeren over jouw woonvragen! Zoals hoe kan ik langer thuis blijven wonen of hoe kan ik mijn woning verduurzamen? De beursdeelnemers van de Woonsalon staan je zaterdag 26 oktober graag te woorden en geven vrijblijvend informatie en advies.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je zelf een woning bouwen? Ook dan kun je op de Woonsalon terecht. Er zijn aanbieders van bouwkavels en nieuwbouwwoningen aanwezig die je graag het huidige en toekomstige aanbod laten zien. Blijf je liever in je huidige huis wonen maar wil je deze verbouwen? Dan zijn er op de Woonsalon diverse specialisten die je hiermee op weg kunnen helpen. Ook wat er financieel voor nodig is kan toegelicht worden.

De woonbeurs Woonsalon is op de 1e verdieping in de LocHal en gratis toegankelijk. Loop via de entree aan de Spoorzijde de LocHal binnen en neem de trap, of de lift, naar de eerste verdieping en volg de bewegwijzering. Je bent van 11:00 uur tot 15:00 uur van harte welkom!

Zaterdag 26 oktober
1e verdieping Seats2Meet, LocHal
11:00 uur – 15:00 uur

voor meer info: 
www.tilburgwoont.nl

 

 

 

 

 

|Doorsturen

rardmak

2019-11-01 17:24:37
hi :) bross :)