Nieuws

Weekendafsluitingen tussen De Baars en Batadorp

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A58 tussen Tilburg en Eindhoven. Hierdoor is de A58 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Batadorp in de richting van Eindhoven afgesloten van 8 tot en met 11 september en van 15 tot en met 18 september. De werkzaamheden starten beide weekenden op vrijdag om 21.00 uur en zijn op maandag 05.00 uur afgerond. In het tweede weekend is de A58 vanaf Oirschot richting Eindhoven wel toegankelijk. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze werkzaamheden betreffen regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Hebt u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

|Doorsturen