Nieuws

Wereldhave verwelkomt Decathlon in Tilburg


SCHIPHOL - Wereldhave heeft een huurovereenkomst gesloten met Decathlon voor het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De grootste sportwinkel van Nederland vestigt zich vanaf eind van dit jaar aan het Pieter Vreedeplein 165, met een oppervlakte van ruim 2.900 m2 in een unit op de eerste verdieping. Decathlon is een goede aanvulling in de binnenstad. Het streven is om nog voor de feestdagen de deuren te openen van deze nieuwe winkel aan het Pieter Vreedeplein.

Wereldhave werkt samen met de gemeente Tilburg aan een sterkere binnenstad. Een gedeelte van de herontwikkeling is reeds gestart met de verbouwing van Hudson's Bay. Half september opent Hudson's Bay haar deuren. De komst van Decathlon draagt bij aan het meer onderscheidend en aantrekkelijker maken van de Tilburgse binnenstad.

Decathlon is wereldwijd de grootste sportretailer met meer dan 1100 winkels in 29 landen. Het van oorsprong Franse Decathlon heeft als missie om "sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken". Dit gebeurt door een groot aantal sportartikelen voor 65 verschillende sporten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Decathlon produceert en verkoopt sportartikelen en uiteenlopende merken, zowel eigen huismerken —de zogenaamde passiemerken als Quechua, Kalenji, B'Twin en Kipsta— als andere internationale merken. Decathlon is in Nederland sinds 2000 actief in retail en heeft vestigingen in Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Den Haag en Alkmaar.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld