Lezersacties

Winter Wonder Circus weer naar Tilburg


TILBURG - Na het grote succes van het wintercircus afgelopen jaar, komt het Winter Wonder Circus met een 2e editie terug naar Tilburg.

Op evenemententerrein het Laar wordt van 25 januari tot en met 3 februari een spiksplinternieuwe show gepresenteerd, in een verwarmd tentencomplex. Vanwege het eerdere succes is besloten, om dit jaar met een grotere tent naar Tilburg af te reizen. Bijna 1000 personen kunnen nu plaatsnemen op comfortabele kuipstoelen en genieten van een geheel nieuw circusprogramma. Kevin van Geet, de jongste circusdirecteur van Europa, is er weer in geslaagd om een fantastische voorstelling voor de hele familie samen te stellen.

Dit jaar spelen dieren een hoofdrol. Het circus viert wereldwijd haar 250 jarig jubileum, en de paardennummers waar het circus destijds mee begon, komen meerdere malen terug in de show. Zo presenteert Marlon Zinnecker zijn acht Friese hengsten in vrijheidsdressuur, kan men genieten van Arabische volbloedhengsten en ondeugende minipony’s.

De bekende familie Donnert toont de oeroude kunst van het jockeyrijden met acrobatische toeren op de rug van ronddravende paarden. Het hoogtepunt is een salto achterwaarts van paard naar paard.

Première

Nadja Scholl laat zien wat ze haar vrolijke groep honden heeft bijgebracht en Roman presenteert zes Siberische steppekamelen. Deze jonge kamelen treden voor de eerste keer op in Nederland en beleven in Tilburg hun première.

In de 2 uur durende show kan ook worden genoten van internationale acrobaten in de nok van de circustent, razendsnelle jongleurs, clowns en elegante koorddanseressen. Met een ultramoderne lichtinstallatie en live zang bij opening en finale, is het circussprookje compleet.

De voorstellingen zijn op vrijdag 25 januari om 19.00 uur, zaterdag 26 januari om 15.00 en 19.00 uur, zondag 27 januari om 12.00 en 16.00 uur, woensdag 30 januari om 16.30 uur, vrijdag 1 februari om 19.00 uur, zaterdag 2 februari om 15.00 en 19.00 uur, en zondag 3 februari om 12.00 en 16.00 uur.

Kaarten kunnen vooraf worden besteld via website www.circus-tilburg.nl en zijn verder te koop bij Jamin in de Heuvelstraat, PLUS Lutz in Heyhoef of vanaf een uur voor aanvang aan de circuskassa. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf € 14,00 of te bestellen met de Tilburgse Meedoenregeling.

Lezersactie

Het circus stelt voor lezers van de Tilburgse Koerier 5 x 2 vrijkaarten beschikbaar voor de première op vrijdag 25 januari om 19.00 uur. Wie voor deze gratis kaarten in aanmerking wil komen dient het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

 

Hoe heet de jongste circusdirecteur van Europa?

 

Mail uw antwoord met daarbij uw persoonlijke gegevens vóór maandag 21 januari naar het adres lezers@tilburgsekoerier.nl De vijf prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

|Doorsturen

Ans Steffens

2019-01-17 17:37:07

Kevin van Geet

Quinty

2019-01-18 22:54:42

kevin van Greet, ik ga heel vaak. naar de circus paarden om ze wortels te geven en ik zou er zou graag naartoe willen maar wij kunnen geen kaartje kopen☹️ Mijn moeder is alleenstaand moeder en heeft er geen geld voor