Nieuws

Winterwandeling Laag Heukelom

Door Peter van Oirschot

HEUKELOM - De vereniging Groen Boer en Doen organiseert op dinsdag 26 december, tweede kerstdag, een winterwandeling voor zowel geoefende als recreatieve wandelaars. Voor familie en vrienden, iedereen die graag met anderen de Laag Heukelomse streek verkenken. De wandeling heeft een lengte van ca. 7 km. Er wordt gewandeld in de landelijke omgeving van Laag Heukelom, over oude karresporen, langs het Galgenven en over veel nieuw aangelegde wandelpaden.

De wandeling begint en eindigt bij café Mie Pieters, Laag Heukelomseweg 13 in Heukelom. Er zijn twee wandelingen.

Voor de eerste wandeling is de ontvangst vanaf 11.00 uur met koffie en thee. Het vertrek is om 11.30 uur. Onderweg wordt u "opgewarmd" met iets lekkers en na afloop staat vers gemaakte Heukelomse snert klaar. Kosten ¿ 8,50 p.p.

De ontvangst bij de tweede wandeling is vanaf 12.00 uur met koffie en thee. Om 12.30 uur wordt gestart. Onderweg wordt u ook hier "opgewarmd" met iets lekkers en na afloop is er een heerlijk stamppot buffet bij Mie Pieters. Kosten: 18,50 p.p.

De gidsen van Groen Boer en Doen begeleiden de wandelaars in groepen van 15 tot 20 personen. Ze lopen veelal over niet verharde paden en het advies is om met (winter)laarzen te lopen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden vóór vrijdag 22 december via e-mail welkom@groenboerendoen.nl, tel. 06-20234994 (Groen Boer en Doen) of bij Mie Pieters. Kosten te voldoen bij de ontvangst bij Mie Pieters. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis meelopen.

|Doorsturen