Nieuws

Workshop 'Je wilt een carrièreswitch’

Door Petra Jansen

TILBURG - Op vrijdag 17 mei houdt Robert Maaskant, voormalig trainer/coach bij onder meer Willem II, een workshop voor werkzoekenden die een carrièreswitch overwegen.

De workshop is interessant voor mensen die willen veranderen van beroep omdat de markt is veranderd of een overstap overwegen naar het vrije ondernemerschap. De workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door André Kivits, eventmanager bij DeBroekriem. In deze workshop vertelt Robert Maaskant zijn persoonlijke verhaal. Hoe is hij van voetbaltrainer/coach bij diverse Nederlandse profclubs gekomen tot zijn besluit om franchisenemer te worden bij ‘Recruit a Student’? Wat heeft hij hiervoor gedaan en gelaten? Welke adviezen kan hij meegeven aan mensen die voor de keuze staan om iets totaal anders te gaan doen? Robert zal werkzoekenden op inspirerende wijze inzichten geven door zijn ervaringen te delen.

Locatie en aanmelden

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 17 mei van 14.30 tot 16.30 uur bij Bonheur Horeca Groep, locatie Willem II Stadion, Goirleseweg 34 in Tilburg. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via www.debroekriem.nl/event/je-wilt-een-carriere-switch. DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld