Nieuws

Zomeravondwandelingen door Oisterwijkse natuur


OISTERWIJK - Net als vorig jaar staan de woensdagavonden in Oisterwijk weer in het teken van de Zomeravondwandelingen. In de avonduren is het heerlijk rustig in de Oisterwijkse natuur en is het fijn wandelen. Elke woensdagavond van 15 mei tot en met 17 juli kun je dat ervaren. Een gids van IVN neemt je mee langs telkens een ander deel van de unieke natuur van Oisterwijk en vertelt over de omgeving. Wandel gezellig mee en laat je verrassen.

De wandelingen starten vanaf wisselende locaties in het buitengebied van Oisterwijk. Je vertrekt meestal om 19.30 uur en bent na ongeveer 1,5 uur weer terug.

Tijdens de eerste wandeling op woensdag 15 mei ontdek je het Moergestels Broek, een paradijs voor weidevogels. Startlocatie is de Reuselhoeve in Moergestel. De woensdagavonden daarna staan o.a. wandelingen over het boerenland van Moerenburg, langs schitterende vennen en het Dal van de Beerze op het programma.

De kosten voor deelname aan de begeleide wandeling met na afloop koffie, thee of fris met iets lekkers bedragen 7,50 euro per persoon; voor kinderen t/m 12 jaar 6,00 euro. Je betaalt vooraf bij de startlocatie. Iedereen is welkom, maar wel graag van tevoren reserveren! Dit kan per mail of telefoon bij de startlocatie. Meer informatie over de data, routes en startlocaties van de Zomeravondwandelingen vind je in de Uitagenda op www.bezoekoisterwijk.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld