Sport

36e open tennistoernooi TCT

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Sinds 1982 wordt op het prachtige tennispark van TCT aan de Goirleseweg een open tennistoernooi 35+/50+ gespeeld.

Het toernooi staat bekend om de ruime speelmogelijkheden. Er wordt gespeeld in poules, zodat iedereen minimaal twee keer speelt. De speelsterkte loopt van 3 tot en met 8. Dit geeft de mensen die nog wat aan hun spel kunnen schaven de gelegenheid de kunst van de toppers af te kijken.

Omdat het toernooi altijd in dezelfde week wordt gespeeld, valt het steeds in de schoolvakantie. Toch is er altijd een grote groep enthousiaste, sportieve deelnemers. Is het niet om mee te doen op het veld, dan is het wel als supporter, op het terras of aan de bar. Dit jaar is het evenement van 5 tot en met 12 augustus.

Winnaars

Vrijdagavond is het toernooifeest. Dit jaar is het motto `we zien het zonnig in¿. DJ Roger v.d. Akker zorgt voor extra sportiviteit op de dansvloer.

Op zondag 12 augustus wordt gestreden om het zilver en goud. De prijsuitreiking wordt afgesloten met de traditionele loterij. Hierdoor kunnen `verliezers¿ toch winnaars worden. De hoofdprijs is een avontuur in de lucht met Sky Ballonvaarten.

Aanmelden voor het toernooi kan tot 23 juli om 23.59 uur via www.toernooi.nl. Voor nadere informatie is de organisatie bereikbaar via e-mail veteranen@tennisclubtilburg.nl

|Doorsturen