Sport

AttilaRun en UrbanRunStappegoor

Door Petra Jansen

TILBURG - Op zondag 10 maart verzamelen alle hardlopers zich bij de Tilburgse atletiekvereniging Attila voor de vierde AttilaRun.

De AttilaRun is een sfeervolle loop voor jong en oud. Om je recordtijd te verbeteren of puur voor de lol. De afstanden van de AttilaRun zijn 10, 20 of 30 km. alle deelnemers, zowel de trimmer als de wedstrijdatleet, starten op de baan en volgen een, twee of drie rondes op de weg. De 20 en 30 km zijn ideaal voor de lopers die zich voorbereiden op een voorjaarsmarathon. De 10 km telt mee voor het Regio 13 wedstrijdcircuit. Alle deelnemers starten om 11.00 uur. Start en finish van alle onderdelen zijn op de atletiekbaan van AV Attila, Bernard Leenestraat 48 in Tilburg. Het is aan te raden om tijdig in te schrijven.

UrbanRunStappegoor

De UrbanRunStappegoor is geen wedstrijd, maar een ontdekkingstocht door het Stappegoorgebied. De start is om 10.00 uur. Deelnemers voor de gezelligheid en de beleving. De afstand is 4,7 km, maar er zijn wel hoogteverschillen, regelmatig gaan de lopers trappen op en natuurlijk ook weer af. Zo maken zij al joggend kennis met onder andere het Koning Willem II stadion, zwembad Stappegoor, het IJssportcentrum en de Ireen Wüst IJsbaan. Start en finish zijn op de atletiekbaan. Alle informatie over de AttilaRun en de UrbanRunStappegoor, zoals parkoers en inschrijven, staat op www.attilarun.nl.

|Doorsturen