Sport

Bedrijfstafeltennistoernooi in Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert op zaterdag 10 november een bedrijventafeltennistoernooi in sporthal T-Kwadraat, Olympiaplein 382 in Tilburg.

Onder de naam ‘PingPongbazen on tour’ organiseert de bond een reeks pingpongtoernooien voor ‘bedrijfstafeltennissers’. Eerste halte is Tilburg, op 10 november.

Bij steeds meer bedrijven staat een pingpongtafel voor ontspanning en beweging. Maar wie is de baas van de tafel? Medewerkers van bedrijven uit Tilburg en omgeving kunnen zich meten met pingpongers van andere bedrijven.

Een hapje eten (optioneel), lekkere muziek, potje pingpongen en met een drankje in de hand leuke contacten opdoen. Welk bedrijf is PingPongbaas van Tilburg? Bedrijven die met drie of meer medewerkers meedoen en de anderen de baas zijn winnen een clinic van een toptafeltennisser op het bedrijf.

Het toernooi start om 19.00 uur. Inloop en eten vanaf 18.00 uur. Kosten: €25 p.p. inclusief drie consumpties. Voorafgaand eten (satémenu) kost €10 extra. Meer informatie en inschrijven: www.tafeltennis.nl/bedrijfstafeltennis

|Doorsturen