Sport

Bridgedrive 'Hartentroef' voor UNICEF

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op 18 november van 9.30 tot 17.00 uur organiseert UNICEF Tilburg de bridgedrive 'Hartentroef' voor UNICEF in MFA Het Kruispunt, Sinopelstraat 1 in Tilburg.

Hartentroef voor UNICEF is een landelijke bridgedrive, voorafgaand aan de Internationale Dag voor de Rechten van het Kind. Op ruim 40 plaatsen wordt dat weekend gebridged voor UNICEF. De opbrengst van deze bridgedrive zorgt ervoor dat er meer kinderen naar school kunnen. Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving.

MFA Het Kruispunt stelt de prachtige faciliteiten om niet ter beschikking en er zijn weer mooie prijzen, zowel voor de drive als een loterij. Zo zijn er kaartjes voor het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en Willem II Tilburg en is er een weekend Mercedes cabrio rijden ter beschikking gesteld door Rüttchen Mercedes-Benz Tilburg.

Tijdens de drive worden er 2 x 21 spellen gespeeld. Deelname is inclusief koffie/thee voor aanvang en een heerlijke lunch. Graag aanmelden vóór 13 november.

Deelnemen kan voor € 33 voor één zitting, € 48 voor twee zittingen (per paar). Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers. Neem voor meer informatie contact op met Marc van Beijsterveldt via 06-22197011 of stuur een mail naar bridgedrive.uniceftilburg@gmail.com. Hartentroef voor UNICEF wordt ondersteund door de Bridgebond.

|Doorsturen