Sport

IJshockeyclinics voor het goede doel

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op vrijdag 24 augustus organiseert Tilburger Ton van Bommel (47) minimaal zes uur lang ijshockeyclinics voor bedrijven in het IJssportcentrum Tilburg.

De opbrengst van deze clinics, die in samenwerking met Tilburg Trappers tot stand komen, komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Ton van Bommel wordt bij het geven van de clinics ondersteund door Peter van Biezen, voormalig speler van Tilburg Trappers. De clinics worden verder in beeld gebracht door i13 Media, aanbieder van lokale internet televisie, die ook de streams van de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers verzorgd.

Dat Ton van Bommel voor het goede doel KWF Kankerbestrijding heeft gekozen is geen verrassing. “Ik heb mijn zus al door deze verschrikkelijke ziekte af moeten geven. En mijn vrouw heeft Non-Hodgkin. Gelukkig een stilstaande variant, maar onderzoek is heel belangrijk.”

De clinics vormen een unieke ervaring voor iedereen, die weleens de sfeer van topijshockey wil ervaren. Bovendien is het leuke manier om aan teambuilding te doen en uitermate geschikt als groepsuitje voor bedrijven.

Wil je samen met je medewerkers, collega’s en/of relaties kennis maken met de wereld van ijshockey? Voor een sponsorbedrag van € 500,- kun je als bedrijf met 25-30 personen een uur lang een mooie ervaring opdoen en bovendien het goede doel steunen. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Dochter Naomi van Bommel helpt met de aankleding van eventuele dames die deel willen nemen aan de clinics, waarvoor naast bedrijven ook particulieren welkom zijn.

Aanmelden

De opbrengst gaat volledig naar Stichting Alpe d’Huzes. Deze stichting zet de donaties in voor wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding op het gebied van kanker. Is je belangstelling gewekt om als sponsor een bijdrage te leveren? Of wil je als donateur meehelpen om deze actie een succes te laten worden? Neem dan contact op met Ton van Bommel via e-mail tonlindabommel@kpnmail.nl Alle steun is van harte welkom.

Verschillende bedrijven hebben de initiatiefnemer al hun steun toegezegd. Van Bommel: “Ik ben blij en dankbaar dat Michael Willems van M&J metal welding, Ivo van den Hurk van Radio JND, Marcel Mallens van Marcel Stuc, Camping Recreatie Rakelbos, André Jansen en Ben Vercammen van Bauer Maple Leaf in Grobbendonk zich als sponsor aan mijn initiatief willen verbinden. Ik wil tot slot nog kwijt, dat we op 24 augustus ook nog een loterij organiseren, waarmee een barbeque is te winnen. Ik hoop dat we na afloop een mooi bedrag kunnen overhandigen voor de kankerbestrijding.”

|Doorsturen