Sport

Inschrijving TTM4YOU van start

Door Peter van Oirschot

Toin Damen

TILBURG - Op zondag 2 september vindt de 31e CZ Tilburg Ten Miles plaats. Een nieuw onderdeel van het evenement is de TTM4YOU. Onder het motto 'Doe de Tilburg Ten Miles anders' kan men wandelend, steppend, in de rolstoel, met een rollator of op een andere alternatieve manier meedoen. Inschrijven kan individueel of als groep via www.tilburgtenmiles.nl

De TTM4YOU is voor deelnemers die 'aangepast' mee willen doen aan een nieuw onderdeel dat op het 5 km parcours wordt gehouden. Er wordt in twee snelheidsgroepen gestart. De eerste groep start om 11.00 uur en loopt, rijdt of rolt in een tempo van 6 km per uur. De tweede groep start om 11.20 uur en loopt, rijdt of rolt in een tempo van 10 km per uur. Beide groepen finishen gelijktijdig om 11.50 uur. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek onderdeel met veel entertainment.

De CZ Tilburg Ten Miles is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de gezelligste hardloopevenementen van Nederland. Nationale en internationale topatleten, kinderen die rennen, tientallen orkestjes, een massa aan toeschouwers langs de weg in combinatie met het snelle parcours is wat het evenement zo bijzonder maakt. Met de beste jaarprestatie in huis, eerste op de wereldranglijst, is de CZ Tilburg Ten Miles één van de sterkste wegwedstrijden in Europa. Jaarlijks vindt de CZ Tilburg Ten Miles plaats op de eerste zondag van september. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, de CZ Tilburg Ten Miles is een feest voor iedereen.

|Doorsturen