Lezersacties

Jubileumweekend Tilburg Trappers bij 80-jarig bestaan


TILBURG - Tilburg Trappers bestaat dit ijshockeyseizoen 80 jaar. De club gaat dat o.a. vieren met een jubileumweekend van 22 tot en met 24 februari.

Op vrijdag 22 februari klinkt om 20.00 uur het eerste fluitsignaal van een speciale jubileumwedstrijd tussen oud-gedienden van Tilburg Trappers. Het is tevens de start van het jubileumweekend ter ere van het 80-jarig bestaan.

De oud-spelers van Trappers zullen het tegen elkaar opnemen in speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde shirts. Aan de wedstrijd nemen deel Joe Simons, Bob Teunissen en Josh Prudden en veel anderen uit de roemrijke historie van Tilburgs ijshockeytrots. Het is een herhaling van het bijzondere jubileumduel bij het 75-jarig bestaan van de club. Een toegangskaartje voor deze wedstrijd kost €5,00.

Het Oberliga team van Tilburg Trappers zal ter ere van het 80-jarig bestaan op zondag 24 februari tegen de Hannover Indians eveneens spelen in unieke jubileumshirts. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Bestellen

Tilburg Trappers heeft een uniek jubileumshirt laten ontwerpen. Dit shirt is er in drie varianten en zal gedragen worden tijdens de jubileumwedstrijd op vrijdag 22 februari en zoals gezegd door het Oberliga team op zondag 24 februari. Supporters kunnen deze speciale shirts bestellen (thuisshirt of uitshirt jubileumwedstrijd 22 februari, wedstrijdshirt Oberliga 24 februari) voor het bedrag van €65,-. Het shirt is verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL. Kijk voor meer informatie over bestellingen op www.trappers.nl

Om de jubileumviering extra luister bij te zetten verschijnt in februari bovendien een magazine, waarin nadrukkelijk wordt stilgestaan bij 80 jaar ijshockey in Tilburg.

Lezersactie

Op vrijdag 8 februari ontvangt Tilburg Trappers het team EXA Icefighters Leipzig in het IJssportcentrum Tilburg op Stappegoor. Dit duel begint om 20.00 uur. Voor deze wedstrijd organiseren Tilburg Trappers en de Tilburgse Koerier een lezersactie, waarmee 5 x 2 vrijkaarten zijn te winnen. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

 

Tilburg Trappers speelt binnenkort een thuiswedstrijd in de Oberliga in unieke jubileumshirts. Welke club is in die wedstrijd de tegenstander?

 

U kunt uw oplossing mailen naar het adres lezers@tilburgsekoerier.nl Inzendingen moeten binnen zijn vóór maandag 4 februari om 12.00 uur ’s middags. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht over het winnen van de vrijkaarten.

|Doorsturen

Tilburg Trappers

2019-02-01 13:02:18

de tegenstander van Tilburg Trappers op 24 februari 2019 is: Hannover Indians


Tilburg in Beeld