Sport

Lustrumeditie G-zaalvoetbaltoernooi GSBW in T-Kwadraat

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 13 januari organiseert voetbalvereniging G.S.B.W. uit Goirle voor de vijfde keer een zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in sporthal T-Kwadraat op Stappegoor.

"We zijn er voor de vijfde keer bij", vertelt een begeleider van één van de deelnemende teams. "Het is vaste prik, in januari gaan we naar Tilburg. Onze voetballers kijken er enorm naar uit. In de winter ligt de KNVB- competitie voor ons lange tijd stil. Dit toernooi is een mooie onderbreking en iedereen kan én mag meedoen".

Zaterdag starten de eerste wedstrijden om 09.30 uur. Met een record aantal van 55 wedstrijden wordt een compleet toernooiprogramma gespeeld. Er zijn drie poules: leeftijd 6-12 jaar, 12-16 jaar en 14 jaar en ouder/jong senioren. Naast de wedstrijden is er voldoende ruimte voor rust en kunnen de voetballers hun talenten laten zien bij het levend tafelvoetbal en kunnen ze meedoen aan het voetbalsjoelen. Extraatje dit jaar is een voetbalclinic door een aantal selectiespelers uit het eerste van GSBW.

Het toernooi kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Een hecht organisatieteam is al maandenlang bezig met de voorbereidingen. Maar ook op de dag zelf staat een grote groep klaar om te helpen waar nodig. Daarnaast zijn er sponsors die ervoor zorgen dat het toernooi gratis kan blijven voor de deelnemende teams. Ieder team kan rekenen op een lunch, consumptiebonnen en prijzen voor iedere voetballer.

De prijsuitreiking is om 16.45 uur.

Meedoen

Wil je graag voetballen? Heb je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Ben je tussen de 6 en 16 jaar? Doe dan mee aan dit toernooi. Stuur hiervoor een e-mail naar g-toernooi@gsbw.nl met daarin je naam, leeftijd en contactgegevens. De organisatie neemt vervolgens contact met je op.

Meer informatie is te vinden op: www.gsbw-gvoetbal.nl en via twitter.com/GSBWGvoetbal

|Doorsturen