Sport

Maartje Paumen en John de Wolf bij Sportcongres Brabant

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Sportcongres Brabant brengt op 24 april van 18.00-22.30 uur de wereld van de regionale sport, bestuurders van verenigingen, overheidsinstanties en toeleveranciers bij elkaar in het Koning Willem II stadion. Hoofddoel is om sportclubs in Noord-Brabant te ondersteunen bij hun dagelijkse uitdagingen. Hoe breng ik mijn club duurzaam naar 2030? Hoe schrijf ik de perfecte subsidieaanvraag? Vooraanstaande sprekers zullen hier antwoord op geven.

Hoofdthema’s op deze dag zijn financiën en duurzaamheid. Via inspirerende presentaties en workshops vertellen toeleveranciers en gemeente hoe ze met hun producten of diensten kunnen bijdragen op deze thema’s.

De avond wordt geopend met een sportquiz onder leiding van Koert Westerman. In de derde helft wordt afgesloten met een kijkje in de dynamische wereld van de topsporters Maartje Paumen en John de Wolf. Het sportcongres is gratis voor bestuurders van sportverenigingen. Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 23 april via www.sportcongresbrabant.nl Hier is ook meer informatie te vinden.

|Doorsturen