Sport

Prise d'eau Golf Beste Par-3 Baan van Nederland

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Golfers hebben par-3 baan van Prise d'eau Golf met een gemiddelde beoordeling van 8,4 wederom uitgeroepen tot de beste par-3 baan van Nederland. De Golfers' Choice-ranglijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 350.000 beoordelingen van golfers in binnen- en buitenland op Leadingcourses.com.

De in Tilburg gelegen par-3 baan maakt deel uit van golfcomplex Prise d'eau dat naast de par-3 baan ook 27 reguliere holes heeft. De par-3 baan is grotendeels in het bos gelegen en wordt met grote regelmaat bespeeld door de "Par 3 Club" en gasten van buitenaf. Ook gebruikers van Leadingcourses.com zijn lovend over de baan.

Teaching Professional en Ambassadeur van de par-3 baan Theo Reijers reageerde namens Prise d'eau op de uitverkiezing. "Geweldig dat de golfers die op de Par-3 baan van Prise d'eau gespeeld hebben ons weer hebben uitgeroepen tot beste Par-3 baan van Nederland. Het hele Prise d'eau team en het Greenkeepers team van de Enk heeft er aan bijgedragen dat we Beste Par-3 Baan zijn geworden. Iedereen is dan ook erg blij met deze mooie prijs en zal deze met trots uit dragen."

|Doorsturen