Sport

Team BE op weg naar Alp D'huzes

Door Peter van Oirschot

Deelnemers vlnr: Geert-jan Kolsteren, Ward Grootens, Boukje Ooms, Joost van Gils, Ernst Monod de Froideville, Eelco Putmans

BERKEL-ENSCHOT - Al jaren staat de beklimming van de Alp D'huzes symbool voor de bestrijding en de verwerking van de ziekte kanker. Dit onder het motto 'opgeven is geen optie'. Veel teams hebben deze uitdaging aangenomen om geld bij elkaar te fietsen voor dit goede doel. Zo ook Team BE (Berkel Enschot) dat op 7 juni meedoet aan Alp D'huzes.

Vijf fanatieke fietsers gaan onder begeleiding van Boukje Ooms van Joop Ooms Sport deze uitdaging aan. Iedereen heeft in zijn of haar nabije omgeving wel met deze vreselijke ziekte te maken. Zo snel mogelijk wil men dat onderzoekers en medici deze ziekte het hoofd kunnen bieden, maar hiervoor is veel geld nodig. "Onze bijdrage is het beklimmen van deze monsterlijke berg, om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding", aldus Geert-Jan Kolsteren, een van de fietsers.

Op zondag 27 mei organiseert Team BE een spinningmarathon met borrel en veiling/loterij. Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur welkom om te spinnen voor het goede doel bij Joop Ooms Sport aan de Generaal Eisenhowerweg 3 in Berkel-Enschot'. Job Ooms stelt hiervoor zijn sportschool en apparatuur kosteloos beschikbaar. Per spinninguur betaal je € 15,00 (elk volgend uur € 10,00). Om 15.00 uur begint daar een borrel met live muziek van een DJ. Met een veiling en loterij en een warme hap rond etenstijd,worden de puntjes op de i gezet voor een sportief en spetterend evenement. Entree € 5,00 inclusief één consumptie. Kinderen gratis toegang.

Meer informatie: www.joopoomssport.com

|Doorsturen