Sport

TRICORP wordt hoofdsponsor VfL Bochum


BOCHUM/RIJEN - Door het sluiten van een sponsorcontract met VfL Bochum 1848 wordt specialist in hoogwaardige werkkleding Tricorp uit Rijen hoofdsponsor van de club uit de tweede Duitse Bundesliga.

Op 17 juli zetten club en bedrijf hun handtekeningen onder een drie-jarige overeenkomst. Zowel Tricorp als de club benadrukken dat men elkaar met name gevonden heeft in de herkenning van de wederzijdse culturen: hard werken, zelfverzekerd, met elkaar, zonder kapsones¿ De club is evenals Schalke ¿04 geworteld in de werkersmentaliteit van het Ruhrgebied; het bedrijf als specialist in professionele werkkleding. Het past `gewoon¿ bij elkaar, zo wordt gezegd.

Tricorp heeft een stevige positie verworven op de Nederlandse markt van professionele, moderne werkkleding. Nu de basis in Nederland is gelegd, richt het bedrijf zich op de markttoetreding in andere landen, waarbij Duitsland de komende jaren speerpunt is.

Als hoofdsponsor, zet Tricorp in op een langdurige samenwerking met VfL. In eerste instantie zal dat te zien zijn door vermelding van de sponsornaam op de `werkkleding¿ van de spelers, maar de deal gaat nog veel meer (sponsor)activiteiten omvatten, die de komende periode vorm gaan krijgen.

Anders dan de zogenaamde `skyboxen¿ in Nederland, gaat Tricorp zijn relaties in het stadion van VfL ontvangen `op de tribune¿. Bij VfL werkt immers iedereen -met elkaar- aan succes: club, spelers, supporters¿ en nu ook de sponsor en zijn relaties.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld