Sport

TSHV SHOT organiseert Crowdfunding

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

De Tilburgse studenten hockey vereniging SHOT wil graag een scorebord plaatsen bij haar velden. Hier heeft de hockeyclub geld voor nodig en start daarom een Crowdfunding. De hockeyers willen met behulp van donaties geld bij elkaar halen.

SHOT bestaat al meer dan dertig jaar en is een van de snelst groeiende studenten sportverenigingen van Tilburg. Daarnaast is SHOT ook een hele hechte club, er ontstaan hier vriendschappen voor het leven. Leden krijgen de kans zichzelf te ontwikkelen in een van de dertien commissies. Bij SHOT hockeyen zo’n driehonderd studenten (en pas afgestudeerden). De club bestaat uit negen dames teams en vier heren teams. SHOT is gevestigd op het universitair sportcomplex van Tilburg in Tilburg West.
SHOT groeit en wordt steeds professioneler, zo is sinds kort de Olympia sport bar geopend bij de velden die de club deelt met andere studenten sportverenigingen. De eerste teams spelen op het moment in de derde klasse met kans om te promoveren. SHOT organiseert jaarlijks een groot driedaags toernooi onder de naam BBT. “We willen echter graag nog professioneler overkomen tegenover de andere clubs, daarom willen we een digitaal scorebord,” zegt PR-commissaris Marieke Marijnissen. Een groep actieve leden is daarom bezig met het opstarten van een crowdfunding. Een scorebord kost uiteraard geld, maar dit kan helaas niet enkel door de studenten zelf worden opgehoest. “Daarom starten we een crowdfunding. We hopen dat we hiermee, naast familie en vrienden van leden, ook de rest van Tilburg kunnen bereiken om ons te helpen,” aldus Marijnissen.
Donateurs die meer dan €250 euro doneren, krijgen een speciale sponsorvermelding.
https://crowdfundingvoorclubs.nl/tshvshot/goal/view/nieuw-scorebord-voor-shot

Voor meer vragen verwijzen wij u door naar de voorzitter van de commissie:
Anton de Moor
Voorzitter AcCie
antondemoor98@gmail.com

Marieke Marijnissen
PR-commissaris SHOT
prcommissaris@tshvshot.nl

|Doorsturen