Sport

TTV Irene bestaat 75 jaar

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Tilburgse Tafeltennis Vereniging Irene heeft een rijk verleden en is sinds 1978 gevestigd aan de Insulindestraat in Tilburg.

De vereniging heeft veel hoogtepunten gekend. In 1982-1983 groeide de vereniging uit tot één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en werden er door de mannen en vrouwen verschillende kampioenschappen in de Eredivisie behaald.

Tegenwoordig telt TTV Irene zeven teams, die op vrijdagavond in de competitie van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) uitkomen. Op zaterdag is de jeugd met drie teams vertegenwoordigd. In de Tilburgse Bedrijven Competitie zijn drie teams actief.

Sportmarathon

TTV Irene viert op 14 augustus 2018 haar 75 jarig bestaan. Naast de standaard evenementen vinden er gedurende het hele jaar 2018 activiteiten plaats die in het teken staan van het 75 jarig jubileum, waaronder een sportmarathon. Deze marathon vindt plaats aan de Insulindestraat 3A in Tilburg van zaterdag 6 januari a.s. om 16.00 uur tot zondag 7 januari om 16.00 uur.

Ludiek

Deze marathon is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Het doel is om gedurende 24 uur in de kantine (spellen) en in de zaal (sporten) 75 verschillende evenementen te organiseren. Je kunt zelf bepalen wanneer je aanwezig bent en aan welk spel, sport of welke quiz je deel wilt nemen. TTV Irene hoopt op een hoge opkomst en wil op deze ludieke wijze het jubileumjaar feestelijk openen.

Ga naar www.ttvirene.nl/75jaar om je op te geven voor de sportmarathon.

|Doorsturen