Sport

Turnkampioenschappen heren in T Kwadraat


TILBURG - Komende zondag 20 januari zullen in T Kwadraat op Stappegoor ruim 200 turners hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen turnen.

Van de jongste categorie tot de senioren, allen zullen zij proberen op het erepodium te komen. Daarnaast is het een goede voorbereiding op het nationale wedstrijdseizoen.

Na 2 jaar uitgeweken te zijn naar Goirle, organiseert de Tilburgse gymnastiek- en turnvereniging Turning Point dit jaar het regiokampioenschap turnen voor heren weer in T Kwadraat. Natuurlijk zullen er ook turners van het wedstrijdteam van Turning Point deelnemen aan de wedstrijd.

De turners van de 25 deelnemende verenigingen komen uit Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. In 19 verschillende categorieën in de hoogste nationale divisies, strijden zij om de medailles. Daarnaast is het een mooie opstap naar de nationale wedstrijden die in maart zullen beginnen. Voor enkele categorieën is dit zelfs de eerste kwalificatiewedstrijd voor het NK.

Door het grote aantal deelnemers wordt er de hele dag in twee banen geturnd. Er is dus genoeg te zien. Om 8.30 uur beginnen de eerste turners en rond 19.15 uur zal wedstrijd 3 afgelopen zijn. Iedereen is van harte welkom om naar dit turntalent te komen kijken.

|Doorsturen