Kermis

Tweede editie Kermisrun: een unieke beleving


TILBURG - De tweede editie van de Tilburgse Kermisrun trekt veel belangstelling. Na een aarzelend begin, typisch Tilburg, stromen de aanmeldingen de laatste week binnen.

Er zijn op dit moment nog een paar honderd startbewijzen beschikbaar voor dit unieke (hardloop)evenement. Bedenk dat er maar één echte Kermisrun is. Uiteraard in Tilburg, waar de grootste kermis van de Benelux wordt gehouden. Over de kermis, door talloze attracties en ook nog eens door diverse bijzondere locaties nabij het kermisterrein.

De start en finish zijn bij Poppodium 013. De route brengt de lopers onder meer langs de poffertjessalon, het reuzenrad, de botsauto's en een achtbaan. Daarnaast nemen de lopers ook een kijkje in de keuken van onder andere Intermezzo, Coolblue, Pathé, Decathlon, Dolores, de LocHal, EVE en is er een bijzondere passage door verzorgingshuis Joannes Zwijsen.

Belevingsloop

De eerste deelnemers starten op zaterdag 20 juli om 09.30 uur. Dat gaat in startgolven. Het is geen wedstrijd, er is geen tijdopname. Het is echt een belevingsloop die je hardlopend in je eigen tempo af kunt leggen. Iedereen ontvangt de originele kermisrun medaille én een ontbijtpakket. Uniek dit jaar is dat alle deelnemers die dat opgegeven hebben ook het speciale Kermisrunshirt met als motto Tilburg4Global Goals (kosteloos) ontvangen. Het volledige parcours met de kermisattracties en andere locaties staat inmiddels op de website van de kermisrun.

Inschrijven voor dit unieke evenement kan nog via www.tilburgsekermisrun.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld