Sport

U kunt nog stemmen op de Tilburgse kampioenen

Door Joost de Beer

TILBURG - Op vrijdagavond 13 december worden de Tilburgse sportprijzen 2019 uitgereikt. Het Tilburgs Sportgala zet op die avond alle kampioenen, jong en oud, van amateur tot professional in het zonnetje.

Jules van Iperen

De feestelijke avond vindt plaats in Theaters Tilburg en is gratis toegankelijk voor sportend Tilburg en alle overige belangstellenden. Dit jaar is de presentatie in handen van Rens Merkelbach

Ook de vrijwilligers, die voor de sportverenigingen onmisbaar zijn, worden tijdens het Sportgala geëerd. Naast de prijzen voor Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporter met beperking en Jeugdstimuleringsprijs is er ook een Sportvrijwilligersprijs.

De aangemelde sportprestaties werden beoordeeld door een deskundige jury die na 19 november de genomineerden per categorie bekend heeft gemaakt. Tot en met 9 december kan het publiek vervolgens via het Brabants Dagblad stemmen op hun favorieten. Deze uitslag telt mee als 2 extra stemmen naast de 5 jurystemmen. Tijdens het Tilburgs Sportgala op vrijdag 13 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Wil jij deze bijzondere avond live meemaken? Gratis toegangskaarten kunnen tot een met 12 december worden aangevraagd via www.tilburgssportgala.nl/toegangskaarten. De prijsuitreikingen vinden plaats in de grote zaal van Theaters Tilburg en worden afgewisseld met bijzondere acts en/of optredens. Na afloop gaat het feest door in de foyer met een optreden van de cover band Back Stage. Zorg dat je erbij bent!

|Doorsturen