Sport

'Warande by Night' belooft weer feestje te worden

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op 24, 25 en 26 november staat Beekse Bergen tijdens De Loket.nl Warandeloop Tilburg in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid.

Ine van der Voort

Na de spectaculaire avondloop Warande by Night op vrijdag, staan er verdeeld over de zaterdag en zondag wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdlateten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, businessrun en de internationaal gelouterde crossgala's op het programma. De organisatie verwacht ruim 6000 deelnemers en meer dan 12.000 toeschouwers.

Warande by Night is een avondloop op vrijdag 24 november, die helemaal in het teken staat van licht, muziek en beleving. De opening van Warande by Night is spectaculair te noemen met een schitterende licht- en geluidshow. De deelnemers lopen hierna 2 tot 5 kilometer over een uniek verlicht parcours. Warande by Night wordt afgesloten met een knallende afterparty, waar al je vrienden, familie, kennissen en noem maar op welkom zijn. Naast een hoofdlampje en startnummer krijg je van de organisatie nog meer bijpassende 'goodies' om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Tijdens Warande by Night is er voldoende busvervoer vanaf station Tilburg Centraal naar Safaripark Beekse Bergen. Zelfs na de afterparty is er geen BOB nodig. De laatste bus zal om 23.43 uur vertrekken. Vanaf de bushalte bij het Safaripark is het ongeveer 500 meter lopen naar het eventcenter.

Inschrijven kan nog steeds. De voor-inschrijving loopt nog tot en met 17 november. De na-inschrijving gaat op 18 november van start. Meer informatie kun je terugvinden op www.warandeloop.nl/inschrijven

|Doorsturen