Tekst aanleveren voor de website

Ook De Tilburgse Koerier viert vakantie. Daarom verschijnt er op donderdag 25 juli en 1 augustus geen krant. Ons kantoor is gesloten van donderdag 18 juli 16.00 uur tot en met zondag 4 augustus. Op maandag 5 augustus om 9.00 is ons kantoor weer geopend. De eerste editie van De Tilburgse Koerier na de zomersluiting verschijnt op donderdag 8 augustus. Directie en medewerkers van De Tilburgse Koerier wensen u een fijne vakantie!

Schrijf mee en plaats gratis je artikel op deze site!

Hier kun je je tekst en foto(s) of illustratie(s) aanleveren voor de Koerier Online. Het artikel wordt vóór plaatsing kort beoordeeld. Hou daarbij rekening met de kantooruren. De redactie behoudt het recht om artikelen zonder opgaaf van reden te weigeren. 

KLIK HIER EN SCHRIJF MEE!

 


 

Tilburg in Bedrijf

In de rubriek 'Tilburg in Bedrijf' vindt je bedrijfspresentaties en boodschappen van commerciële aard. De artikelen in deze rubriek zijn niet gratis. Ook jij kunt ervoor kiezen om je bedrijf in deze rubriek te presenteren.
Neem daarvoor contact met de advertentieafdeling van de Tilburgse Koerier: advertentie@tilburgsekoerier.nl of bel 013-5368805