Lezersacties

‘Bumba en het magische wonderboek’

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Peuters en kleuters opgelet! Op maandag 22 april komen Bumba en zijn vriendjes naar de schouwburg van Theaters Tilburg met een magische voorstelling voor de allerkleinsten (1+).

In Bumba en het magische wonderboek krijgen de jarige Lies en Lars een heel bijzonder boek voor hun verjaardag. Wanneer ze het magische wonderboek openen komen ze terecht in de wonderlijke wereld van Bumba en zijn vriendjes. Samen met Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, Nanadu en baby leren ze tellen en dansen ze op hun favoriete liedjes. Het wordt een speciaal verjaardagsfeestje met Bumba, want na de show mogen de kleine feestvierders zelfs met Bumba op de foto in de foyer! Kom jij ook feestvieren?

Tickets
Op maandag 22 april om 13.30 uur en 16.00 uur kun je Bumba en zijn vriendjes komen bewonderen in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Win vrijkaarten!
In samenwerking met Theaters Tilburg geeft de Tilburgse Koerier 2x 2 gratis tickets weg voor Bumba en het magische wonderboek. Wil je kans maken op tickets voor deze voorstelling? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Uit welk land komt de bedenker van Bumba?
Mail je antwoord, adresgegevens en telefoonnummer vóór woensdag 10 april naar communicatie@theaterstilburg.nl.

 

|Doorsturen