Lezersacties

Filmactie: ‘The Lion King’ bij Pathé Tilburg

Door Caroline van de Oetelaar

De film ‘The Lion King’ was een enorme hit in de bioscopen in 1994. Nu, 25 jaar later, is er een zogenaamde live-actionversie gemaakt van het beroemde sprookje.

Simba aanbidt zijn vader, koning Mufasa, en bereidt zich voor op zijn eigen toekomst als koning. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer, en voormalig erfgenaam van de troon, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugpakken waar hij recht op heeft. De film draait vanaf 17 juli bij Pathé, zowel in de originele versie als Nederlands gesproken.

Lezersactie

De Tilburgse Koerier geeft, in samenwerking met Pathé Tilburg, 5x2 kaarten weg voor The Lion King. Wil je kans maken op kaartjes voor deze film, beantwoord dan de volgende vraag: hoe heet het grappige duo van stokstaartje en knobbelzwijn dat in de eerste Lion King-film speelde, en ook in de remake terugkeert? Mail je antwoord uiterlijk zondag 7 juli naar lezers@tilburgsekoerier.nl onder vermelding van ‘Lion King’.

 

|Doorsturen