Lezersacties

Maak kans op een prijzenpakket

Lezersactie Sherlock Gnomes

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, U KUNT NIET MEER DEELNEMEN

De geliefde tuinkabouters uit GNOMEO AND JULIET zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het lenteklaar maken van de tuin. Maar dan komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen… SHERLOCK GNOMES.
De beroemde detective en arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. De zoektocht wordt een doldwaas avontuur waarbij ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en de stad verkennen.

In dit vervolg vol actie zijn in de originele versie opnieuw de stemmen te horen van James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith, Stephen Merchant en Ozzy Osbourne, met daarnaast de stemmen van Johnny Depp als Sherlock Gnomes, Chiwetel Ejiofor als Watson en Mary J. Blige als Irene.

SHERLOCK GNOMES draait nu in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D.

Lezersactie
De Tilburgse Koerier mag 2 pakketten van de film weggeven (zonder filmtickets) met daarin: 2 knuffels (Gnomeo + Juliet), een vel met nep tattoos en een tas om zelf in te kleuren met bijbehorende kleurtjes. Stuur voor donderdag 26 april een mailtje naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

www.sherlockgnomesfilm.nl
www.facebook.com/SherlockGnomesNL
# SherlockGnomes

|Doorsturen

Marleen tops

2018-04-19 14:11:10

ik zou graag willen winnen

ga ik samen met de meiden naar de film