Lezersacties

Winactie ‘Fighting with my family’

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Vanaf 4 april draait de komedie ‘Fighting with my family’ in de bioscopen. De Tilburgse Koerier geeft kaartjes weg voor deze film met Dwayne Johnson.

De gezinsleden van de familie Bevis zijn allemaal professionele worstelaars. Ze reizen het land door en geven optredens op verschillende kleine podia. De twee kinderen, Saraya en Zak, dromen ervan om lid te worden van World Wrestling Entertainment (WWE). Wanneer ze auditie doen, moet de familie om zien te gaan met de bijkomende problemen. Fighting with my family, geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Dwayne Johnson speelt zichzelf. De komedie is geregisseerd door Stephen Merchant (The Office, Cemetary Junction). Andere acteurs in de film zijn Florence Pugh, Lena Heady, Nick Frost, Jack Lowden en Vince Vaughn.

Lezersactie
De Tilburgse Koerier mag 3x2 kaarten weggeven voor Fighting with my family. Kans maken? Stuur dan uiterlijk zondag 7 april een mailtje met je gegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl
Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen