Lezersacties

You, het boek achter de Netflix-sensatie

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

De Netflix-serie You scoort hoge ogen: binnen vier weken werd de serie door maar liefst 40 miljoen kijkers bekeken. Niet lang daarna volgde al de bevestiging van het tweede seizoen. Kijkers tweeten, bingewatchen en zijn vooral heel enthousiast over het verhaal. Eerder verscheen deze briljante, perverse en spannende titel al onder Jij, nu steken we hem in een nieuw jasje.

Wanneer de charmante Joe in zijn boekwinkel Guinevere Beck ontmoet, weet hij het meteen. Hij wil haar. Grenzeloos probeert hij zijn verlangens werkelijkheid te maken en zoekt hij naar haar diepste geheimen.
Terwijl Joe er alles voor over heeft om Beck voor zich te winnen, denkt zij dat ze eindelijk de man van haar dromen heeft gevonden. Maar wie is hij in werkelijkheid en tot welke acties is hij in staat om zijn prooi te beschermen?

Caroline Kepnes is scenarioschrijver, journalist en thrillerauteur. Haar boeken worden in 19 landen uitgegeven en van haar eerste twee thrillers heeft Netflix een serie gemaakt. You verscheen eerder onder de titel Jij (2014). You – Caroline Kepnes – € 14,99 – ISBN: 9789401610742

Doe mee & Win
De Tilburgse Koerier mag 5 exemplaren van You weggeven. Kans maken?
Mail je gegevens voor 10 maart naar lezers@tilburgsekoerier.nl   
Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen

Cristel Blaakenburg

2019-03-05 11:02:55

Cristel Blaakenburg

Voerendaalstraat 12

5036 SB Tilburg


Tilburg in Beeld