Tilburg in Bedrijf

Autobedrijf Otten naar Van Mossel Automotive

Door Petra Jansen

WAALWIJK - Per 1 september heeft Van Mossel Automotive Groep de activiteiten van Autobedrijf Otten overgenomen.

Door deze overname zijn de merken Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo en JEEP toegevoegd aan het merkenpallet. De vestiging gaat verder na de overname onder de naam Van Mossel Breda. Alle betrokken medewerkers zijn in dienst getreden bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven voorlopig werkzaam vanuit dezelfde locatie.

Toekomst

Autobedrijf Otten was officieel dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional (bedrijfswagens) en Jeep. Tevens was zij officieel servicepunt van genoemde merken en van Chrysler en Dodge. Het autobedrijf was jarenlang een begrip in de omgeving van Breda. Alphons Otten, huidig directeur/eigenaar: “In Van Mossel zie ik een overnamepartner die de toekomst van dit bedrijf veilig stelt. Ik ben verheugd de vestiging de komende jaren te mogen blijven leiden onder de Van Mossel-vlag met alle voordelen die deze krachtige groep met zich meebrengt."

Strategische locatie

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep, voegt eraan toe: “Door deze overname zijn we niet alleen vele mooie merken rijker, maar bevinden we ons voortaan met ons autobedrijf op de voor ons strategische locatie Breda. Naast de vestiging in Breda openen we dit jaar ook nog een vestiging in Tilburg voor deze merken. Wij zijn zeer trots om hiermee aan de slag te gaan. Ook hier zal een nieuwe klantenschare kennis gaan maken met onze filosofie: Van Mossel biedt meer dan u verwacht.”

|Doorsturen