Tilburg in Bedrijf

Bakker Floor van Lieshout opent 13e winkel in Tilburg Zuid

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Brood- en banketbakker Floor van Lieshout bakt al sinds 1922 met passie en plezier uw dagelijks brood en favoriete banket in Tilburg. Met 12 filialen in en rondom Tilburg deed bakker Floor van Lieshout er al alles aan om de regio van de lekkerste broodjes en het lekkerste banket te voorzien. Nu komt daar nog een dertiende winkel bij, gevestigd aan het Pater van den Elsenplein 59 in de wijk Groenewoud.

"Het wordt het 13e filiaal, nu nog in een tijdelijke huisvesting, maar zodra de Jumbo verhuisd is gaan we ook in deze nieuwbouw plaatsnemen. "We hopen dat dit eind 2019 zal zijn", aldus Floor van Lieshout. De nieuwe tijdelijke winkel wordt op maandag 30 april om 08.00 uur geopend. "We hebben voor onze klanten een knallende openingsactie, namelijk een goed gevulde tas t.w.v. € 22.50 voor slechts €12,50. In deze tas zitten 2 broden naar keuze, 4 appelflappen of worstenbrood, 4 krentenbollen of eierkoeken, 5 zachte witte of bruine broodjes en een Brabants rozijnenbrood of suikermik."

Deze openingsaanbieding is alleen geldig in de nieuwe winkel aan het Pater van den Elsenplein en loopt van maandag 30 april t/m zaterdag 5 mei.

|Doorsturen