Tilburg in Bedrijf

Bartels TV Hifi weer open na brand

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Het zal je maar gebeuren: een korte heftige brand bij de buren zorgt ervoor dat door de vele rook en vooral roet je volledige interieur en voorraad onbruikbaar wordt.

Dit overkwam Bartels TV Hifi Media Homecontrol zo'n 4 maanden geleden. De winkel aan de Besterdring 87-91, die een paar jaar eerder volledig vernieuwd was, was in een mum van tijd ontoegankelijk, alle bekabelingen onbruikbaar en de gehele voorraad onverkoopbaar geworden.

Toch was dat geen reden voor eigenaar Bob Teurlings en zijn team om bij de pakken neer te gaan zitten. Afgelopen weekend werd de geheel vernieuwde zaak weer in gebruik genomen. De basis van het eerder op maat ontworpen interieur werd herbouwd, maar nu uitgebreid met een speciale 'streaming' ruimte, waarin de klant de nieuwste techniek van de bekendste merken kan ervaren en vergelijken. Daarnaast biedt de winkel drie nieuwe hifi luisterruimtes waarin, in huiskamersfeer, beeld, geluid en domotica/homecontrol gepresenteerd kan worden.

"Het waren vier zware maanden van schoonmaken, slopen en opnieuw inrichten, terwijl de service en verkoop toch door kon gaan in het naastgelegen pand", zegt Teurlings, die met trots zijn nieuwe showroom laat zien. Het resultaat mag er zijn.

|Doorsturen