Tilburg in Bedrijf

BBA Tours overgenomen door Kupers Touringcars

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Per 1 januari heeft Kupers Touringcars uit Weert de bedrijfsactiviteiten overgenomen van BBA Tours uit Tilburg en het daaraan gelieerde Air Express Bus. De vestiging in Tilburg zal blijven bestaan en de touringcars zullen het logo van BBA Tours blijven voeren. Beide partijen zijn bijzonder verheugd met de overname. "De bedrijfsfilosofie en het verzorgingsgebied van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan en dat biedt veel perspectief voor de toekomst", aldus Annie Vrugt-Pereboom, directrice BBA Tours.

BBA Tours is opgericht in 1928. Het vervoer is door de jaren heen heel divers geweest. Specialisaties zijn er ontwikkeld in het bedrijvenvervoer, airportshuttlevervoer, leerlingenvervoer, dagtochten en meerdaagse reizen. BBA Tours B.V. bestaat momenteel uit 30 touringcars en circa 60 medewerkers.

Kupers Touringcars is opgericht in 1931 en is in al die jaren een familiebedrijf geweest. Kupers richt zich voornamelijk op toerisme en is gelieerd aan diverse gerenommeerde touroperators, waaronder het landelijk opererende De Jong Intra Vakanties. Het touringcarbedrijf is tevens sterk in schoolreizen en groepsdagtochten.

|Doorsturen