Tilburg in Bedrijf

Beauty Lounge Skintology is Rabo Starter van het Kwartaal

Door Petra Jansen

TILBURG - Beauty Lounge Skintology is de 18de Rabo Starter van het Kwartaal.

Michel Klop

In het hart van Tilburg is sinds een aantal weken een bijzondere schoonheidssalon geopend: Beauty Lounge Skintology. Deze eerste vestiging in de Pieter Vreedestraat is het begin van een keten met vestigingen in alle grote Nederlandse steden als het aan Kasia Piotrowska en Ilona Krjukova ligt. Samen bedachten zij een nieuw, innovatief beautyconcept en werden daarmee de 18de Rabo Starter van het Kwartaal.

Internationale zoektocht

Bij Skintology kun je terecht voor de basisformules en voor meer specialistische en zelfs medisch cosmetische schoonheidsbehandelingen. “Skintology is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar de beste behandelingen”, legt Kasia uit. “In Oost-Europa zijn ze veel verder op dit gebied dan in Nederland. Kleine DNA-verschillen in mensen maken dat een crème voor de een wel werkt en voor een ander niet. Wij leveren behandelingen op maat, gebaseerd op de internationale wetenschap.”

Laagdrempelig

Ilona vult aan: “We maken gebruik van de meest innovatieve technologie, maar willen wel laagdrempelig blijven in tijd en geld. Voor de basisbehandelingen bieden we een quick formule met een overzichtelijk aanbod: een behandeling van 30, 45 of 60 minuten. Bij onze specialistische behandelingen kijken we goed naar de oorzaak van het probleem en werken we zoveel mogelijk preventief.”

Andere aanpak

Kasia en Ilona zijn ondernemende dames. Naast Skintology en hun gezin, zijn ze beide freelance actief als manager. Ilona: “We hebben allebei een achtergrond in de verzekeringswereld. Daarom willen we ook in gesprek gaan met zorgverzekeraars. Er zijn behandelingen voor huidziekten zoals psoriasis die beter en goedkoper zijn dan de huidige behandeling in ziekenhuizen. Als Skintology willen we een bijdrage leveren aan ‘beauty for everybody’. Sommige zaken kunnen echt wezenlijk anders in Nederland. Dat moet ook als we de zorg betaalbaar willen houden.”

|Doorsturen