Tilburg in Bedrijf

Beleef de winter bij GroenRijk Tilburg

Door Petra Jansen

TILBURG - Zet 3 en 4 november maar vast in je agenda, want dan trap je het winterseizoen af tijdens het gratis Winter Love Festival bij GroenRijk Tilburg.

Corné Hannink Fotografie

Neem gerust je kinderen, neefjes, nichtjes, buurtjes en hun vriendjes mee. Want terwijl de kids zich vermaken bij een van de vele workshops, de verhalenverteller of op het springkussen, waan jij jezelf elke keer in een nieuwe wereld. Van het parkeerterrein tot de uitgang val je van de ene in de andere verrassing. Laat de winter maar komen!

Programma

Na het grote succes van de eerste editie vorig jaar, pakt GroenRijk dit jaar nog grootser uit. Het tuincentrum is omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festival-areas. Met live muziek, trendtalks, toffe groene workshops, sprookjesachtig theater en ateliers. Voor het hele programma en info zie www.groenrijktilburg.nl en de GroenRijk Tilburg Facebookpagina en Instagram.

Give a wish

Niets zegt meer ‘kerst’ en ‘liefde’, dan een wens die je in vervulling kunt laten gaan voor een dierbare. We dagen dan ook iedereen uit om iemand uit jouw omgeving te nomineren. Win een tweepersoons ballonvaart door een formulier in te vullen en in de mand van Sky ballonvaarten te stoppen.

Tickets

Het is een gratis festival maar er is een mogelijkheid om een bijzonder ticket voor €10,- te kopen. Bestel tickets online en ontvang €15,- bestedingstegoed! Het tegoed is alleen te besteden in het weekend van 3 en 4 november aan kamerplanten of kerstartikelen. Het adres van GroenRijk Tilburg is Stokhasseltlaan 39.

|Doorsturen