Tilburg in Bedrijf

Beroemde AaBe-deken is terug in de AaBefabriek

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Tijdens de Grand Opening van winkelcentrum AaBe Fabriek was een prachtige expositie over de AaBe historie in de hal van het winkelcentrum te bewonderen. De vele positieve reacties hierop gaven direct aan dat de geest van AaBe er nog steeds 'rondwaart' en dat de dekens onlosmakelijk verbonden zijn met de fabriek. Dit werd ook zo ervaren door Jan Willem Bloemen van AaBe en Ronald Westerveld van Leen Bakker AaBe Fabriek Tilburg.

Oud-AaBe directeur Bloemen maakte in 2008 een doorstart, begon AaBe Textiles Trading en verhuisde de productie naar Frankrijk. Samen besloten ze na de Grand Opening dat de dekens en woonplaids van AaBe voortaan ook 'op het oude nest' te vinden moesten zijn.

"Wij zijn ontzettend trots en blij dat wij sinds kort de allernieuwste collectie AaBe dekens en woonplaids mogen verkopen. Alleen al om het oude logo met het rendier en de slee in je winkel te zien geeft een goed gevoel", aldus een trotse Sandra Westerveld. "Aan de kwaliteit is niks veranderd, dus weer een levenslange garantie. Dekens en plaids van 100% kwaliteitswol zoals het heerlijke zachte alpacawol, de vertrouwde kwaliteit van vroeger én in vele nieuwe kleuren. Heerlijk deze winter onder een echt Aabe-tje op de bank. Het perfecte kerstkado dit jaar."

De prachtige expositie over de historie van AaBe in de hal van het winkelcentrum is even weggeweest, maar is op veler verzoek opnieuw ingericht.

|Doorsturen