Tilburg in Bedrijf

Biologisch in de schijnwerpers bij PLUS IJsselstein

Door Peter van Oirschot

TILBURG - PLUS IJsselstein aan de Besterdring zet zich in voor een goede herkomst van producten, gezonde voeding en een beter milieu. Zo heeft PLUS IJsselstein een uitgebreid biologisch assortiment met producten in alle productcategorieën zoals aardappelen, groenten, fruit, zuivel en vlees. Komende week, vanaf aanstaande zondag tot en met 10 februari, maken klanten van PLUS IJsselstein bij aankoop van één of meer biologische producten van Bio+ kans op een PLUS Cadeaukaart t.w.v. 50 euro.

De biologische producten van PLUS IJsselstein zijn herkenbaar aan het groene label bij het schap. Ook herken je biologische producten aan de keurmerken EKO, Europees Biologisch of het Beter Leven keurmerk 3-sterren op de verpakking. PLUS IJsselstein vindt het belangrijk dat het biologisch assortiment toegankelijk is voor iedereen. Daarom worden de biologische producten aantrekkelijk geprijsd en zijn er regelmatig biologische producten in de aanbieding.

Steeds meer consumenten weten de biologische producten te vinden. En dat is goed nieuws, want biologisch is beter voor mens, dier en milieu. Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Zo worden bijvoorbeeld mestoverschotten voorkomen en krijgen dieren meer leefruimte dan in de gangbare veeteelt en landbouw. Ook telen biologische boeren zonder kunstmest en zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen.

|Doorsturen