Tilburg in Bedrijf

Bossers Vlees breidt barbecues en grills enorm uit


TILBURG - Het aantal barbecues en grills met spit is bij Bossers Vlees enorm uitgebreid om aan de toenemende vraag te voldoen. Buiten koken en eten is enorm populair. Met vlees, vis of vega op de barbecue of aan het spit is dat erg leuk. U kunt de barbecues op gas of houtskool, de grills, de wokpannen, steengrills, fonduesets, gourmetstellen gratis gebruiken. Reserveren is i.v.m. de planning belangrijk.

Bossers Vlees heeft een enorm assortiment voor barbecue, fondue, gourmet en steengrill. Dagelijks worden alle producten, zoals spiezen en saté in alle variaties, in eigen keukens gemaakt. Het vlees wordt dagelijks vers gemarineerd, spare ribs, drumsticks, beenhammen en spek worden steeds weer dagelijks vers gegrild. Grote stukken vlees zijn erg in trek. Denk daarbij aan picanha, brisket, bavette, procureur, Boston butt, T bone, tomahawk, rib eye, entre cote, rib roast, ossenhaas, lamsbout, heel lam, speenvaken, hele schouder of hele hammen. U kunt dan ook het spit gebruiken.

Bossers Vlees is volgens eigenaar Lauran Bossers een vers vleesformule met scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. 'Met de voordeelformule boekten we direct succes. Al snel bleek dat klanten uit de wijde omtrek hun vlees bij ons kwamen kopen.' Klanten komen naast prijs en kwaliteit voor de vriendelijke en kundige bediening. Het slagersvak is een beroep dat al in de vroege uurtjes start. De winkels gaan om 07.00 uur al open.

Bossers Vlees staat vooral bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten. In deze periode is het extra druk met bestellingen. Aangeraden wordt om vooraf via internet of telefonisch uw bestelling te plaatsen.

Bossers Vlees Tilburg, Everjachtstraat 43; tel. 013-4674059. Meer informatie en actuele aanbiedingen: www.bossersvlees.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld