Sport

Advertorial

Club Pellikaan legt accent op veilig zwemmen met nieuwe aanpak

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Club Pellikaan, een luxe sportschoolketen voor het hele gezin, neemt een sprong in het diepe met de bewezen en unieke EasySwim-methode. De club start dit seizoen, bij haar vestigingen in het zuiden, met de lessen waarbij kinderen direct kennis maken met diep water. Het zwemvestje zorgt voor optimale veiligheid en bewegingsvrijheid waardoor de kinderen zich op een speelse manier bewust worden
van hun bewegingen in het water.

Dennis Pellikaan, directeur Club Pellikaan, heeft samen met zijn team bewust gekozen voor deze praktijkgerichte aanpak. “De afgelopen maanden zijn er vreselijke berichten in het nieuws geweest over incidenten met kinderen in zwembaden. Dit bevestigt ons dat we met de EasySwim-methode de juiste keuze hebben gemaakt. Aan de hand van echte praktijksituaties - zoals wak zwemmen en vallen uit een boot - leren zij zwemmen.”.

“Bijzonder is dat er met deze methode slechts één zwemdiploma behaald wordt, wat gelijk staat aan A, B en C. Extra leuk voor de kinderen, want zo blijft de groep de hele cursus bij elkaar: van eerste les tot afzwemmen. Daarnaast is het voor de ouders een genot om naar te kijken; het plezier spat ervan af!”

Meer informatie: www.clubpellikaan.nl/zwemles

 

 

 

|Doorsturen