Tilburg in Bedrijf

Daarnah award voor Groenrijk Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Donderdag was de stichting daarnah te gast bij het bedrijf Aces Direct voor de jaarlijkse ontbijtbijeenkomst.

Stichting daarnah wil met deze ontbijtbijeenkomst werkgevers en ondersteuningsinstellingen bij elkaar brengen. De stichting daarnah wil hiermee bereiken dat meer mensen met een niet aangeboren hersenletsel (nah) aan het werk gaan. Het thema van de bijeenkomst was ‘de werkgever aan het woord’. Dat werd kracht bijgezet door de sprekers Bram Sauer die het mvo beleid van Aces Direct toelichtte en Jos Verhoeven, directeur Startfoundation die een toelichting gaf op de parallelle arbeidsmarkt.

 

Alle deelnemers hebben schriftelijk antwoord gegeven op twee vragen. De stichting daarnah gaat deze antwoorden analyseren. Aan de hand daarvan gaat de stichting nakijken of haar missie bijgesteld moet worden, zodat meer werkgevers enthousiast gemaakt kunnen worden om mensen met nah aan te nemen.

Vijf bedrijven en instellingen waren genomineerd voor de daarnah award, volgens het bestuur van de stichting daarnah allemaal mvo-kampioenen die heel veel doen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De genomineerden: Melissa de Kort UVT, Wim en Marjolein van de Noort GroenRijk Tilburg, Kris van de Oetelaar en Vincent Dejong PiNNED by K, Joan Hamers Doe het Zelf dump Goirle, en Felipe Munoz Mateu van ATS.

De winnaar van de daarnah award werden Wim en Marjolein van de Noort van GroenRijk Tilburg. De winnares van vorig jaar, Wendy van Deutekom van CZ, reikte de award uit. De award is vervaardigd door Stijn Visser van het RIBW.

|Doorsturen