Tilburg in Bedrijf

De nieuwe Volvo XC40 toont je persoonlijkheid

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De langverwachte Volvo XC40 maakt het XC-gamma van Volvo compleet en introduceert dynamiek, eigenheid en speelsheid in het segment van de compacte SUV. De XC40 is te personaliseren aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor exterieur én interieur. Thomas Ingenlath, chief design officer bij Volvo Cars: "...XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze wonen vaak in grote, drukke steden waar van alles gebeurt. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe Volvo XC40 is die auto."

Fashion en stedelijke architectuur waren belangrijke inspiratiebronnen voor de exterieur- en interieurdesigners van de Volvo XC40. Het zorgt voor een bredere keuze aan kleuren en materialen.

Het resultaat is een SUV met een stoere, robuuste en zelfverzekerde look die tegelijkertijd fris en energiek is. De koper van de Volvo XC40 kan kiezen uit een brede selectie carrosseriekleuren, waaronder levendige two-tone kleurencombinaties, waarmee de eigenaar zich echt kan onderscheiden. De mogelijkheden voor het interieur lopen uiteen van 'gedurfd speels' tot 'stijlvol premium'. Voor het interieur kan de klant bijvoorbeeld kiezen voor tapijt in de warme kleur 'Lava Orange' of afwerking in het opvallende 'Oxide Red'. Het zijn slechts twee voorbeelden van de uitgebreide range aan nieuwe onderscheidende materialen en kleuren, die geïnspireerd zijn op stedelijke architectuur en cartografie.

De nieuwe Volvo XC40 is vanaf nu te bewonderen en te testen bij Volvo dealer van Roosmalen in Tilburg. De nieuwe XC40 is leverbaar vanaf 39.975 euro.

|Doorsturen