Tilburg in Bedrijf

Demonstratiedagen bij Baderie Piels

Door Peter van Oirschot

ROSMALEN - Op het toilet zijn we gewend wc-papier te gebruiken. Maar steeds meer Nederlanders laten het wc-papier links liggen en kiezen voor het reinigen met water na het toiletgebruik. Je onderlichaam reinigen met water is hygiënisch, comfortabel en geeft je een heerlijk frisgewassen gevoel de hele dag. Baderie Piels in Rosmalen staat op 24 en 25 november geheel in het teken van deze nieuwe trend. Adviseurs vertellen je alle ins en outs over waterreiniging en de Geberit AquaClean; de wc met ingebouwde douchefunctie. De eerste keer op een douchewc is altijd een bijzondere ervaring. Ervaar ook jouw 'eerste keer' en ontdek bij Baderie Piels de voordelen van reinigen met water.

De Geberit AquaClean is een hypermoderne douchewc met een ingebouwd wellness-programma, waarmee het onderlichaam met warm water gereinigd wordt. Afhankelijk van het model zijn er ook extra comfort functies aanwezig. Het toilet heeft bovendien een elegante vormgeving, die past in elk toilet of badkamer.

Baderie Piels in Rosmalen op de Vinkenveld 6 organiseert op 24 en 25 november speciale Geberit AquaClean demonstratiedagen. Diverse adviseurs vertellen je alles over de douchewc, de diverse mogelijkheden en de kracht van water. Je kunt bij Baderie Piels op het gastentoilet ook jouw 'eerste keer' op een douchewc ervaren.

Baderie Piels is tijdens de demonstratiedagen geopend van 10.00-18.00 uur (vrijdag) en 10.00-16.00 uur (zaterdag). Kijk voor meer informatie over het reinigen met water én plaatsen in Nederland waar je nog meer de douchewc kunt testen op www.geberit-aquaclean.nl/mijn-eerste-keer

|Doorsturen