Tilburg in Bedrijf

Disma Reizen helpt u met de leukste reisideeën voor 2018

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Het nieuwe jaar staat om de hoek, een nieuw jaar met nieuwe plannen en voornemens. En daar horen volgens Disma Reizen ook nieuwe reisideeën bij. Dat is precies waar de reisadviseurs aan de Hart van Brabantlaan in Tilburg u bij kunnen helpen. Zij vervullen al uw reiswensen, zodat u kunt gaan genieten van de mooiste bestemmingen over de hele wereld.

"Een persoonlijk reisadvies is erg prettig wanneer u op zoek gaat naar uw volgende vakantie. Een team van twaalf ervaren reisadviseurs van Disma helpt u daar mee. Het nieuwe jaar brengt veel nieuw vakantieaanbod en acties met zich mee. Vaak profiteert u van een vroegboekvoordeel wanneer u in januari al uw vakantie boekt. Er is dan nog veel beschikbaar, dus u heeft veel keus. Wat past er bij uw reisgezelschap en uw budget? Disma vergelijkt alle vakantieaanbieders, zodat u de beste vakantiedeal op zak heeft.

Deze week inspireren de reisadviseurs aan de Hart van Brabantlaan u alvast met de Disma Vakantiekrant, die als speciale bijlage opgenomen wordt in de Tilburgse Koerier. Weet u nog niet goed wat uw komend jaar wilt gaan doen? Noteer dan vast zondag 7 januari in uw agenda. Dan vindt namelijk de Vakantiebeurs Midden Brabant plaats in het Koning Willem II stadion in Tilburg. U bent ook daar van harte welkom!

|Doorsturen