Tilburg in Bedrijf

Droomvlucht in de Tongerlose Hoef


TILBURG - Op zondagmiddag 14 april vindt in de Tongerlose Hoef aan de Reitse Hoevenstraat 129 een fantasy-modeshow plaats met als thema 'Droomvlucht'. De organisatoren van dit evenement, dat duurt van 14.00-17.00 uur, zijn Mario Raats en Mariëtte Brekelmans.

Het idee is ontstaan toen Mariëtte een bezoek bracht aan Elfia, een evenement met verbazingwekkende en schitterende kostuums, waar alle mensen zichzelf laten zien zoals in hun eigen fantasie en iedereen in zijn waarde wordt gelaten. Ze heeft besloten om dit zelf kleinschalig te gaan ondernemen en heeft dit al drie jaar in haar eigen winkel 'Jouw Winkelkast' aan de Jacques Oppenheimstraat 3 in Tilburg gedaan.

De kleding die tijdens de modeshow wordt gedragen ontwerpt Mariëtte zelf en in de modeshow mogen allerlei mensen meelopen die het nodig hebben om een keer in het licht te staan. In het bijzonder mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Echte modellen zijn er al genoeg, maar zij doet het voor mensen die die dag echt mogen gaan stralen en voor één keer het middelpunt mogen zijn.

Mario Raats is fotograaf en bedenker van speciale effecten met beeld, licht en geluid. Na in 2018 uitgenodigd te zijn om de foto¿s te maken van de modeshow is hij nu gaan samenwerken met Mariëtte om de uitvoering van de modeshow van 2019 te realiseren.

|Doorsturen