Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Expositie/ Open dag bij Atelier C-3!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Tekenen en/of schilderen is voor velen een bezigheid die heel veel voldoening geeft.
Je uitdrukken in vormen en kleuren, klein of groot, expressief of realistisch, in verf of vanuit de tekening is een creatieve manier van bezigzijn die heel aangenaam is en tot mooie en boeiende resultaten kan leiden.
Atelier C-3 biedt die mogelijkheden al vele jaren in Tilburg. In een fraai en ruim atelier is het goed werken in een plezierige en stimulerende sfeer. Deskundige docenten begeleiden de cursisten op hun eigen, individuele niveau om op die manier stappen te zetten in de beeldende ontwikkeling.

Zondag 3 juni is er tijdens de Open Dag een grote selectie van het werk te zien dat door de cursisten het afgelopen cursusjaar is gemaakt. Een bonte schakering van tekeningen en schilderijen, zeer de moeite waard om te komen bekijken. En, dit is nieuw, veel van dit werk zal te koop zijn! Een mooie gelegenheid om iets bijzonders aan te schaffen!

De docenten van Atelier C-3 zijn aanwezig om toelichting te geven op de inhoud van hun cursussen: portret/model, vrij schilderen, tekenen en schilderen naar de waarneming, vrij (abstract) schilderen. Deze cursussen starten weer in de derde week van september 2018

De Eindexpositie/ Open Dag is dus op zondag 3 juni as. van 13.00 tot 17.00 uur in het atelier aan de Catherinedreef 3 in Tilburg (vlakbij de Goirkestraat/ Hasseltse kerk).
U kunt natuurlijk ook onze website bekijken: www.atelierc3.nl

Ook kunt u voor info bellen naar 06-36127878 (Bart van der Weegen).

Wij hopen u op zondag 3 juni te ontmoeten!

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld