Tilburg in Bedrijf

Fabory partner van Nuon Solar Team

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Fabory is officieel partner van het Nederlandse Nuon Solar Team dat deelneemt aan de Sasol Solar Challenge om zo de kennis en het gebruik van duurzame energie te promoten. Als trotse partner voorziet Fabory het team van de bevestigingsexpertise en -artikelen die het team nodig heeft om zijn auto op zonne-energie, Nuna9S, te bouwen en te onderhouden.

Faborys Commercial Director Gerben Willemsen legt uit waarom Fabory het Nuon Solar Team steunt: ¿Het Fabory-merk gelooft in de noodzaak van continuïteit, de kracht van meesterschap en het karakter van mensen als drivers voor succes. Deze drivers betekenen ook voor het Nuon Solar Team het verschil tussen winnen en verliezen. De innovaties door het team zijn een andere krachtige driver van het succes, dat ze dit jaar hopen vast te houden, en daarmee zetten zij de wereldwijde standaard voor de prestaties van auto¿s op zonne-energie. Net zoals Fabory de standaard zet voor bevestigingsoplossingen.¿

De Sasol Solar Challenge 2018 vindt plaats in Zuid-Afrika van 22 tot 30 september en de twintig strijdende auto¿s zullen meer dan 4.500 kilometers afleggen tussen Pretoria en Stellenbosch. De auto¿s rijden volledig op zonne-energie, wat vraagt om goede engineering, uitstekende chauffeurs en een team dat de energie, het weer en de routes zorgvuldig benut. Het winnende team is het team dat de meeste kilometers weet af te leggen. Fabory heeft zeer veel vertrouwen in de 10 studenten van de Technische Universiteit Delft, die samen het Nuon Solar Team vormen.

|Doorsturen