Tilburg in Bedrijf

Heropening van CVT Doe-Het-Zelf

Door Peter van Oirschot

TILBURG - In 1937 opende C. van Tilburg Doe-Het-Zelf supermarkt' haar deuren aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg. En daar zit het bedrijf nog steeds, als enige doe-het-zelf-zaak in het centrum van de stad.

Dat de grote bouwmarkten aan de rand van Tilburg CVT als enige traditionele doe-het-zelf-zaak niet uit het stadscentrum wisten te verdringen maakt CVT Doe-Het-Zelf uniek, net als het feit dat bij CVT schroeven en andere ijzerwaren nog per stuk gekocht kunnen worden. Roepen dat assortiment, advies en service uitstekend zijn doet iedereen, zo stelt men bij de zaak aan het Lieve Vrouweplein. Je gaat je pas onderscheiden als je hieraan echt inhoud geeft. En dat is juist wat CVT zo bijzonder maakt. De kennis van het personeel is groter en het assortiment gereedschappen, ijzerwaren, hang en sluitwerk, verven, lakken kitten, etc. is completer.

Hout en plaat wordt op maat gezaagd, zelfs met verstekken en allerlei soorten verbindingen. Wat de vele mogelijkheden van de zagerij betreft is CVT echt de énige in Tilburg. Er kunnen complete bouwpaketten gezaagd worden voor dakkapellen, carports maar ook kleinere houten bouwwerken zoals een hok voor je huisdier. U hoeft het alleen nog maar thuis in elkaar te zetten.

Zaken die allang bestaan ontkomen niet aan een opfrisbeurt. Bij CVT Doe-Het-Zelf is alles weer eens onderhanden genomen. Het logo is vernieuwd, de winkel van binnen en van buiten verbouwd, het assortiment verruimd, de merken weer opgefrist; alles is weer helemaal van deze tijd.

In het weekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 november wordt de vernieuwde zaak feestelijk heropend. Klanten kunnen dan kennis maken met 'CVT nieuw' en worden ontvangen met lekkere traktaties en waanzinnige kortingen. Het is bij CVT Doe-Het-Zelf gezellig winkelen, niet in de laatste plaats vanwege het eigen parkeerterrein in de poort naast de zaak.

Ook voor klussers van buiten het centrum en van buiten de stad is het absoluut de moeite waard om eens bij het unieke CVT Doe-Het-Zelf binnen te lopen. 'Jouw klus, ons vak', zoals ze bij CVT zeggen en dat zal volgens het bedrijf altijd zo blijven. In het centrum van de stad natuurlijk.

Meer informatie: www.cvtdoehetzelf.nl

|Doorsturen