Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Het Schatkistje opent nieuwe bso

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Tilburg- Per 1 januari 2019 gaat onze nieuwe buitenschoolse opvang open. Alle kinderen met één of meerdere beperkingen zijn hier welkom, we zijn ook rolstoeltoegankelijk. De buitenschoolse opvang is van maandag t/m vrijdag geopend, daarnaast zijn er mogelijkheden voor logeeropvang (op vakantieparken) en zaterdagopvang. Er wordt gesproken met ondersteunende gebarentaal.

De buitenschoolse opvang ligt in een bosrijke omgeving, waardoor natuur en het buiten zijn centraal staat. Het belangrijkste is de rust die de locatie uitstraalt. Kinderen die na schooltijd even tot rust moeten komen, hebben hier zeker de kans voor. Voor de kinderen die na school hun energie kwijt willen, is het ook zeker een uitstekende locatie met veel sport en buitenactiviteiten. De kleine groepen zorgen voor veel diversiteit en een huiselijke sfeer. Op woensdagmiddag is er een kookclub waar kinderen kunnen leren koken en bakken. Er zijn ook cavia’s en konijnen aanwezig waar de kinderen mee kunnen knuffelen.

Prijsvraag:
We zijn nog op zoek naar een naam voor deze locatie, dus vonden we het tijd worden voor een leuke prijsvraag. Stuur een mail naar acties@het-schatkistje.net, o.v.v. van prijsvraag, zet in de mail jullie bedachte naam of namen.

Degene waarvan wij de naam in gebruik gaan nemen ontvangt een waardebon t.w.v. €100,00 te besteden bij Roompotvakanties. De prijsvraag duurt tot 31 oktober 2018, daarna zal de naam van de BSO en de winnaar bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.het-schatkistje.net

.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld